Apie mus

GĖLIŲ LOFTAS – gėlių pristatymas į namus

„Gėlių loftas“ – tai vieta, kurioje gėlės moka kalbėti. Jos gali pasakyti „sveikinu“, „myliu tave“ ar net atsiprašau. Jos moka akimirksniu sukelti šypseną ir užlieti kūną malonia šiluma. Nors gėlės gyvena ribotą laiką, tačiau jų sukeltas džiaugsmas ir emocija su žmonėmis išlieka ilgus metus.

Istorija, slypinti už „Gėlių lofto“ vardo

„Gėlių loftas“ – gėlių salonas, Gargžduose veikiantis jau septynerius metus. Prekiaujame gėlėmis, dovanomis, namų interjero detalėmis, taip pat teikiame visas floristines paslaugas, dekoruojame renginius ir pristatome gėles į namus. 2023 m. žengėme naują etapą savo veikloje – šiandien mus rasite ne tik fizinėje parduotuvėje Gargžduose, bet ir elektroninėje parduotuvėje, kurioje – „Gėlių lofto“ gėlės internetu.

Gimęs iš begalinės meilės skintoms gėlėms, pirmasis gėlių salonas įsikūrė unikalioje erdvėje – senovinėse gamyklinėse patalpose Gargžduose su itin aukštomis lubomis bei didžiuliais langais. Ši išskirtinė erdvė ir pakuždėjo ausin pavadinimą – GĖLIŲ LOFTAS.

„Gėlių lofto“ asortimentas – įvairus, dinamiškas ir nuolat kintantis. Gėlių puokštės, gėlių dėžutės ir kompozicijos – visos jos kuriamos su ypatingu dėmesiu detalėms ir praturtinamos pačiais gražiausiais rožių, lauko ar sezoninių gėlių žiedais.

Mūsų kūrybiškos sielos nuolat ieško naujų idėjų, tad kiekviena sukurta puokštė yra nepaprastai gaivi ir harmoninga. Nuolat tobulėjame, sekame pasaulines floristikos tendencijas ir dalyvaujame parodose, todėl galime pasiūlyti moderniausias ir išskirtines puokštes Jūsų namams. „Gėlių loftas“ – vieta, kurioje žydi ne tik gėlės, bet ir kūrybiškumas!

GĖLIŲ LOFTAS: kodėl verta rinktis mus?

  • Siekiame atliepti klientų poreikius, todėl el. parduotuvės asortimente – ne tik skintos gėlės internetu, bet ir namų aksesuarai, namų kvapai, saldžios dovanos ir proginiai atvirukai. Dovanos gavėjui sukursime tikrą šventę!
  • Gėlių pristatymas į namus: Jūsų išsirinktą puokštę pristatysime tiesiai Jums ar dovanos gavėjui. Gėlių pristatymas galimas Gargžduose, Klaipėdoje ir Klaipėdos rajono teritorijoje.
  • Širdin įkrito mūsų siūlomos interjero detalės bei namų aksesuarai? Juos galite užsisakyti į bet kurį Lietuvos kampelį – pristatome kurjerių ir paštomatų pagalba.
  • Kokybė be kompromisų – kompozicijoms visuomet naudojame aukštos kokybės, šviežias gėles, kurios ilgai puoš Jūsų ar dovanos gavėjo erdvę.

Puoselėjame

Floristikos pasaulyje mus veda aistra ir neblėstantis smalsumas. Kiekvieną dieną siekiame tobulėti, kad Jums galėtume pasiūlyti tik aukščiausios kokybės kompozicijas. Profesionalumas, kruopštus darbas ir meilė detalėms – tai mūsų vertybės, atsispindinčios kiekvienoje gėlių kompozicijoje ir kiekviename dialoge su klientu.

Įgyvendiname

Mūsų misija – sukurti nepamirštamus įspūdžius ir dovanoti džiaugsmą per gėlių kalbą. Stengiamės, kad kiekvienas užsakymas taptų išskirtiniu meno kūriniu, atspindinčiu Jūsų ar Jūsų įteikiamos dovanos gavėjo individualumą ir jausmus, o kiekvienas klientas patirtų ypatingą, asmenišką aptarnavimą.

Siekiame

Drąsiai siekiame tapti lydere Klaipėdos, Gargždų ir aplinkinių rajonų floristinių paslaugų rinkoje. Tikime, kad profesionalumas, operatyvus gėlių pristatymas, nuoširdus darbas ir Jūsų pasitikėjimas mums leis įgyvendinti šį ambicingą tikslą.

Gėlės – dovana ir brangiam žmogui, ir sau

Gėlės – tai ne tik prasminga dovana artimiesiems ar daili dekoracija jaukiausioje namų erdvėje. Jos gali tapti ir jausmų išraiška, ir akcentu, įkvepiančiu gerą nuotaiką bei suteikiančiu gyvybės kiekvieniems namams. Pasirinkę gėles pagal dovanų gavėjo (-s) skonį ar savo namų interjerą, taip sukursite harmoningą ir jaukią atmosferą arba brangų žmogų pradžiuginsite apgalvota staigmena. Išreikškite savo dėmesį, rūpestį ir meilę dovanodami gėles kitiems, o jas įteikdami sau – kurkite harmoningą ir estetišką namų aplinką, kurioje jauku leisti Jūsų laiką.