Top

Privatumo politika

Mes esame IĮ GĖLIŲ LOFTAS, pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti individuali įmonė, kurios juridinio asmens kodas 304972800 buveinės adresas – Klaipėdos g. 7b, Gargždai.

Naršydami mūsų internetinėje parduotuvėje suteikiate teisę mums atlikti visus Asmens duomenų tvarkymo veiksmus šioje Privatumo politikoje numatyta apimtimi ir tikslais. 

 Asmens duomenis tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais Asmens duomenų tvarkymą bei apsaugą reglamentuojančiais teisės aktais, šia Privatumo politika.

 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;

Asmens duomenys tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai; 

Asmens duomenys yra tinkami ir tik tokios apimties, kuri būtina jiems rinkti ir toliau tvarkyti;

Asmens duomenys saugomi tokia forma, kad Duomenų subjekto tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, negu to reikia tiems tikslams, dėl kurių šie duomenys buvo surinkti ir tvarkomi. Jūsų duomenys pas mus saugomi tik iki užsakymo pilno įvykdymo pabaigos.

Laikoma, kad pirkdami www.geliu-loftas.lt parduotuvėje perskaitėte Privatumo politiką ir su ja sutinkate. Jei nesutinkate su kuria nors Privatumo politikos dalimi, tokiu atveju privalote nepateikti užsakymo ir nepirkti prekės mūsų internetinėje parduotuvėje. 

Mes gerbiame kiekvieno teisę į privatumą. Kliento Asmens duomenys tvarkomi tik elektroninės prekybos tikslu. Tvarkomi šie Asmens duomenys: vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, prekės/paslaugos pristatymo adresas, amžius/gimimo metai, IP adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys. Asmens duomenų, naudojamų elektroninės prekybos tikslu, saugojimo trukmė 14 (keturiolika) dienų po užsakymo įvykdymo.

Elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis paysera.lt platforma, todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama UAB PAYSERA LT.

Tam, kad elektroninėje parduotuvėje galėtume Jums pasiūlyti visavertes paslaugas, Kliento sutikimu informaciją renkame Slapukų (angl. cookies) pagalba, kuri naudojama kliento, kaip ankstesnio Elektroninės parduotuvės naudotojo, atpažinimui, renkant Elektroninės parduotuvės lankomumo statistiką, informaciją apie pirkinių krepšelį. 

Mes pasiliekame teisę keisti, papildyti „Privatumo politiką“ visiškai ar iš dalies. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos.

Iškilus klausimams, maloniai prašome kreiptis info@geliu-loftas.lt.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password