Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“

kaip dažnai girdime: „Darykite savo nuožiūra“. Būtent šis pasirinkimas suteikia floristui laisvę kūrybiškai interpretuoti puokštę. Pasirinkdamas gražiausius raudonus žiedus ir papildydamas juos kitais augalais bei gėlėmis, floristas sukurs unikalią ir profesionalią kompoziciją. Šioje puokštėje dominuos raudona spalva – kupina aistros, drąsos, energijos ir elegancijos…

Nuotraukoje pavaizduota spalvinė gama, pagal kurią bus sukomponuota puokštė. Pasitelkdami savo profesionalumą ir kūrybiškumą, gėles parinksime pagal sezoniškumą ir tuo metu turimą gėlių asortimentą.

Gėles pristatome į Jūsų pasirinktą vietą, pasirinktu laiku, Gargžduose, Klaipėdoje ir Klaipėdos raj. taip pat užsakymą galite atsiimti mūsų studijoje Gargžduose, Klaipėdos g. 7b

25.0060.00

Pasidalink

Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“

Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“ – kaip dažnai girdime: „Darykite savo nuožiūra“. Būtent šis pasirinkimas suteikia floristui laisvę kūrybiškai interpretuoti puokštę. Pasirinkdamas gražiausius raudonus žiedus ir papildydamas juos kitais augalais bei gėlėmis, floristas sukurs unikalią ir profesionalią kompoziciją. Šioje puokštėje dominuos raudona spalva – kupina aistros, drąsos, energijos ir elegancijos…

Nuotraukoje pavaizduota spalvinė gama, pagal kurią bus sukomponuota puokštė. Pasitelkdami savo profesionalumą ir kūrybiškumą, gėles parinksime pagal sezoniškumą ir tuo metu turimą gėlių asortimentą.

Raudonų atspalvių gėlių puokštė:

Raudonos gėlės dažnai simbolizuoja meilę, aistrą, stiprybę,dėkingumą. Tai spalva, kuri įkvepia ir suteikia energijos, todėl puokštės su raudonomis gėlėmis dažnai naudojamos ypatingoms progoms, kai norima išreikšti gilų jausmą, drąsą ar padėką.

Populiarios raudonų atspalvių gėlės: rožės, gvazdikai, tulpės, gerberos, alstromerijos.

Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“– kam ir kada dovanoti?

Raudonos spalvos gėlių puokštės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina klasikinį grožį ir stiprius jausmus, tokius kaip meilė, aistra, pagarba, dėkingumas. Tokios puokštės puikiai tinka įvairioms progoms – susitikimams su romantiniu partneriu, gimtadieniams, įvairioms svarbioms progoms ar metinėms paminėti. Raudonų atspalvių gėlės tinka išreikšti pagarba ar padėkoti. Puokštės gali būti sukomponuotos tiek moterims, tiek vyrams.

Gėlių puokščių priežiūra:

Tam, kad puokštė Jus džiugintų kuo ilgiau, labai svarbu ją tinkamai prižiūrėti. Prieš merkdami puokštę į švarią vazą su švariu vandeniu, būtinai išpakuokite iš popieriaus ir merkite be jo. Vandenį keiskite kas 1-2 dienas ir būtinai patrumpinkite gėlių kotus. Gėlių puokštės yra jautrios stipriam šalčiui, karščiui, tiesioginiams saulės spinduliams, šilumos šaltiniams ir skersvėjams. Teisinga puokščių priežiūra garantuos jų ilgaamžiškumą.

Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“– skirtingi dydžiai: nuo S iki L

Mūsų asortimente rasite net tris skirtingus dydžių variantus: S, M ir L. Pasirinkite tinkamiausią variantą, atsižvelgdami į finansinius lūkesčius, artėjančią progą ar šventės dydį. Mažesnės (S dydžio) puokštės – idealus pasirinkimas subtiliai progai, maloniai staigmenai ar tiesiog dekorui namuose. Vidutinis M dydis tinka gimtadieniams, mažoms šventėms, o didelė L dydžio puokštė – ypatingoms progoms, kai norisi padaryti įspūdį su gyvybinga ir estetiška dovana. Didelė gėlių puokštė visada paliks nepamirštamą įspūdį.

Gėlių pristatymas Klaipėdoje ir Gargžduose

Pateikus užsakymą internetu, gėlės į namus pristatomos Gargždų, Klaipėdos ir Klaipėdos rajono teritorijoje. Esant poreikiui, gėles be eilės galite atsiimti ir mūsų salone, įsikūrusiame Gargžduose, Klaipėdos g. 7b.

Pasirinkite dydį:

S, M, L

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Gėlių puokštė „Raudona floristo interpretacija“”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Panašūs produktai...