Didelė gėlių puokštė „Įspūdinga vasara”

Orginali, įspūdingo dydžio kompozicija iš įvairių romantinių rožinių ir šildančių gelsvų atspalvių gėlių , papildyta gyvybės suteikiančia prabangia žaluma. Žadą atimanti dovana, kuri nepaliks abejingų.

Realybėje gėlių puokštė gali skirtis pagal tuo metu turimą gėlių asortimentą, bet būtinai išlaikysimę spalvinę gamą, gėlių skaičių pagal vertę.

180.00

Pasidalink

Didelė gėlių puokštė „Įspūdinga vasara”

Didelė gėlių puokštė „Įspūdinga vasara” – orginali, įspūdingo dydžio kompozicija iš įvairių romantinių rožinių ir šildančių gelsvų atspalvių gėlių , papildyta gyvybės suteikiančia prabangia žaluma. Žadą atimanti dovana, kuri nepaliks abejingų.

Realybėje puokštė gali skirtis nuo esančios nuotraukoje atsižvelgiant į sezoniškumą ar tuo metu turimą gėlių asortimentą. Visada stengiamės išlaikyti spalvinę gamą ir gėlių kiekį pagal vertę.

Kokios gėlės populiarios vasaros sezonu?

Vasarą itin populiarios gaivios, ryškios ir spalvingos gėlės, atspindinčios šio metų laiko gyvybingumą. Hortenzijos – savo spalvingais ir itin dideliais žiedais suteikia puokštėms prabangos ir apimties. Eustomos ir rožės – nors šios gėlės populiarios visus metus, bet jos itin tinka vasariškose gėlių kompozicijose, todėl neretai vasaros gėlės yra komponuojamos su elegantiškomis eustomomis ir klasikinėmis švelnių atspalvių rožėmis.

Rožinių atspalvių gėlės puokštėje:

Rožinės spalvos gėlės dažnai simbolizuoja švelnius, romantiškus jausmus. Jos perteikia meilę, kuri nėra tokia intensyvi kaip raudona, bet vis tiek yra labai gilios ir nuoširdžios, švelnios emocijos išraiška. Rožinės gėlės puikiai tinka dovanoti mylimam žmogui, kai norima išreikšti švelnumą ir prisirišimą.

Rožinės gėlės taip pat kaip ir raudonos gali simbolizuoti dėkingumą ir pripažinimą. Jos dažnai naudojamos norint padėkoti ar parodyti pagarbą ir įvertinimą, ypač kai tai susiję su švelniais ir nuoširdžiais jausmais.

Kiekviena rožinės gėlės rūšis turi savo unikalią simboliką, tačiau bendrąja prasme, rožinės gėlės yra puikus būdas išreikšti švelnius, malonius ir džiugius jausmus bei emocijas.

Didelė gėlių puokštė „Įspūdinga vasara” – kam ir kada dovanoti?

Gėlių puokštė „Mylimoji vasara”– įspūdinga, žadą atimanti dovana. Puokštė savo dydžiu paliks neišdildomą įspūdį bet kokia proga. Tokią gėlių kompoziciją rekomenduojame rinktis norint padaryti nepamirštamą staigmeną ar pasveikinti ypatingos progos ar sukakties proga.

Gėlių puokščių priežiūra:

Tam, kad puokštė Jus džiugintų kuo ilgiau – labai svarbu yra tinkamai ją prižiūrėti. Prieš merkdami puokštę į švarią vazą su švariu vandeniu, būtinai išpakuokite iš popieriaus ir merkite be jo. Vandenį keiskite kas 1-2 dienas ir būtinai patrumpinkite gėlių kotus. Gėlių puokštės yra jautrios stipriam šalčiui, karščiui, tiesioginiams saulės spinduliams, tiesioginiams šilumos šaltiniams ir skersvėjams. Teisinga puokščių priežiūra garantuos jų ilgaamžiškumą.

Pristatymas į namus Klaipėdoje ir Gargžduose

Pateikus užsakymą internetu, gėlės į namus pristatomos Gargždų, Klaipėdos ir Klaipėdos raj. teritorijoje. Esant poreikiui, gėles be eilės galite atsiimti ir mūsų salone, įsikūrusiame Gargžduose, Klaipėdos g. 7b.

Svoris 52 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Didelė gėlių puokštė „Įspūdinga vasara””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Panašūs produktai...