Gėlių puokštė „Pasimatymas”

Lengva, spalvinga puokštė, tarsi pirmas pasimatymas.

Realybėje puokštė gali skirtis nuo esančios nuotraukoje atsižvelgiant į sezoniškumą ar tuo metu turimą gėlių asortimentą. Visada stengiamės išlaikyti spalvinę gamą ir gėlių kiekį pagal vertę.

Nuotraukoje pavaizduotas M dydis. Galite pasirinkti savo norimą dydį.

30.0060.00

Pasidalink

Gėlių puokštė „Pasimatymas” – rožinių, rausvų ir raudonų gėlių kompozicija.

Gėlių puokštė „Pasimatymas”  – ypač prabangi kompozicija sužavės kiekvieną! Tobulai suderinti įvairių rožinių, rausvų ir raudonų atspalvių gėlių žiedai,  Tai ypatinga dovana, jos gavėjui perteikianti pačius švelniausius jausmus: romantišką meilę, prisirišimą, dėkingumą.

Realybėje puokštė gali skirtis nuo esančios nuotraukoje atsižvelgiant į sezoniškumą ar tuo metu turimą gėlių asortimentą. Visada stengiamės išlaikyti spalvinę gamą ir gėlių kiekį pagal vertę.

Simboliška raudonų ir rožinių gėlių reikšmė:

Gėlių puokštė iš raudonų gėlių:

Ne paslaptis, kad raudonos gėlės, nuo seno simbolizuoja meilę ir aistrą. Būtent todėl tokių gėlių puokštės gana dažnai įteikiamos ypatingiems žmonėms, antrosioms pusėms, kurioms norime pademonstruoti savo jausmus.

Visgi raudona spalva atspindi ne tik romantišką meilę, bet ir draugystę, šeimos ryšį bei pagarbą. Raudonos gėlės gali tapti puikia dovana pačiomis įvairiausiomis progomis ir ne tik mylimajai, bet ir draugui (-ei), šeimos nariui.

Gėlių puokštė iš rožinių ir rausvų gėlių:

Rožinės spalvos gėlės dažnai simbolizuoja švelnius, romantiškus jausmus. Jos perteikia meilę, kuri nėra tokia intensyvi kaip raudona, bet vis tiek yra labai gilios ir nuoširdžios, švelnios emocijos išraiška. Rožinės gėlės puikiai tinka dovanoti mylimam žmogui, kai norima išreikšti švelnumą ir prisirišimą.

Rožinės gėlės taip pat kaip ir raudonos gali simbolizuoti dėkingumą ir pripažinimą. Jos dažnai naudojamos norint padėkoti ar parodyti pagarbą ir įvertinimą, ypač kai tai susiję su švelniais ir nuoširdžiais jausmais.

Kiekviena rožinės gėlės rūšis turi savo unikalią simboliką, tačiau bendrąja prasme, rožinės gėlės yra puikus būdas išreikšti švelnius, malonius ir džiugius jausmus bei emocijas.

Gėlių puokštė „Pasimatymas”: kas neliks abejinga (-s) šiai dovanai?

Dailiai supakuota rožinių ir raudonų gėlių puokštė – išties elegantiška dovana, kuri sužavės daugumą, o ypač – vertinančius klasikinį grožį, eleganciją ir prabangą.

Šios gėlės atrodo itin prabangiai ir elegantiškai, tokią puokštę drąsiai įteikite pačiomis įvairiausiomis progomis ir ne tik mylimajai, bet ir draugei, šeimos narei.

Gėlių puokščių priežiūra:

Tam, kad puokštė Jus džiugintų kuo ilgiau – labai svarbu yra tinkamai ją prižiūrėti. Prieš merkdami puokštę į švarią vazą su švariu vandeniu, būtinai išpakuokite iš popieriaus ir merkite be jo. Vandenį keiskite kas 1-2 dienas ir būtinai patrumpinkite gėlių kotus. Gėlių puokštės yra jautrios stipriam šalčiui, karščiui, tiesioginiams saulės spinduliams, tiesioginiams šilumos šaltiniams ir skersvėjams. Teisinga puokščių priežiūra garantuos jų ilgaamžiškumą.

Gėlių puokštė „Pasimatymas” – skirtingi dydžiai: nuo S iki L

„Gėlių lofto“ asortimente – net trijų skirtingų dydžių Gėlių puokštė „Pasimatymas”: S, M ir L. Pasirinkite tinkamiausią variantą atsižvelgdami į finansinius lūkesčius ar artėjančią progą, šventės dydį. Mažesnės (S dydžio) puokštės – idealus pasirinkimas subtiliai progai, maloniai staigmenai ar tiesiog dekorui namuose. Vidutinis M dydis idealus gimtadieniams, mažoms šventėms, na o masyvi L dydžio puokštė – ypatingoms progoms, kurias norisi pažymėti įsimintina, gyvybinga ir estetiška dovana. Didelė gėlių puokštė visada paliks nepamirštamą prisiminimą.

Gėlių pristatymas į namus Klaipėdoje ir Gargžduose

Pateikus užsakymą internetu, gėlės į namus pristatomos Gargždų, Klaipėdos ir Klaipėdos raj. teritorijoje. Esant poreikiui, gėles be eilės galite atsiimti ir mūsų salone, įsikūrusiame Gargžduose, Klaipėdos g. 7b.

Svoris 52 kg
Pasirinkite dydį:

S, M, L

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Gėlių puokštė „Pasimatymas””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Panašūs produktai...

Jums taip pat gali patikti…