Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“

Stilinga ir jauki rudeninė kompozicija su saulėgrąža puikiai tiks Rugsėjo 1-osios, Mokytojų dienos proga.

Realybėje puokštė gali ne žymiai skirtis nuo esančios nuotraukoje atsižvelgiant į  tuo metu turimą gėlių asortimentą. Visada stengiames išlaikyti spalvinę gamą ir gėlių kiekį pagal vertę.

Gėles pristatome į Jūsų pasirinktą vietą, pasirinktu laiku, Gargžduose, Klaipėdoje ir Klaipėdos raj. taip pat užsakymą galite atsiimti mūsų studijoje Gargžduose, Klaipėdos g. 7b

 

10.50

Neturime

Pasidalink

Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“

Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“ – stilinga ir jauki rudeninė kompozicija su saulėgrąža puikiai tiks Rugsėjo 1-osios, Mokytojų dienos proga.

Realybėje puokštė gali skirtis nuo esančios nuotraukoje atsižvelgiant į sezoniškumą ar tuo metu turimą gėlių asortimentą. Visada stengiamės išlaikyti spalvinę gamą ir gėlių kiekį pagal vertę.

Gėlių puokštės Rugsėjo 1-osios ir mokytojų dienos proga:

Rugsėjo 1-oji ir Mokytojų diena – ypatingos progos, kai norisi išreikšti dėkingumą ir pagarbą tiems, kurie mums perduoda žinias ir atveria duris į žinių pasaulį. Šių švenčių proga sukurtos puokštės spinduliuoja šiluma, nuoširdumu ir spalvingumu. Kompozicijose derinami ryškūs rudeninių gėlių žiedai, tokie kaip saulėgrąžos, bijūninės rožės, gerberos, eremūrai ir celiozijos. Subtilios rudeninės gėlių puokštės papildytos žaluma, įvyniotos į prabangų popierių – tai nuostabi rudeniu alsuojanti dovana, kuri padės išreikšti pagarbą, bei dėkingumą mokytojams už jų neįkainojamą darbą ir kantrybę.

Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“ – kam ir kada dovanoti?

Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“– puikiai tiks Rugsėjo 1-osios, Mokytojų dienos proga jei ieškote subtilios ir elegantiškos, rudeniu alsuojančios dovanos. Šios šiltos ir jaukios gėlių kompozicijos gali būti puiki dovana jauniems žmonėms, pradedantiems naujus mokslo metus. Jos simbolizuoja naujas pradžias, įkvėpimą ir sėkmę. Rugsėjo 1-oji yra ypatinga diena ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Gėlės šia proga gali būti dovanojamos tėvams ar seneliams kaip simbolinis gestas, pažymintis naujo mokslo metų sezono pradžią.

Gėlių puokščių priežiūra:

Kad puokštė Jus džiugintų kuo ilgiau, labai svarbu ją tinkamai prižiūrėti. Prieš merkdami puokštę į švarią vazą su švariu vandeniu, būtinai išpakuokite iš popieriaus ir merkite be jo. Vandenį keiskite kas 1-2 dienas ir būtinai patrumpinkite gėlių kotus. Gėlių puokštės yra jautrios šalčiui, karščiui, tiesioginiams saulės spinduliams ir šilumos šaltiniams. Teisinga puokščių priežiūra garantuos jų ilgaamžiškumą.

Gėlių pristatymas į namus Klaipėdoje ir Gargžduose

Pateikus užsakymą internetu, gėlės į namus pristatomos Gargždų, Klaipėdos ir Klaipėdos rajono teritorijoje. Esant poreikiui, gėles be eilės galite atsiimti ir mūsų salone, įsikūrusiame Gargžduose, Klaipėdos g. 7b.

Svoris 52 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Gėlių puokštė „Rugsėjo 1-oji“”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Panašūs produktai...